3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Deurne

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Deurne

Loodgieter Deurne? Heeft u last van een verstopping? En bent u daarvoor op zoek naar een ontstoppingsbedrijf? Dan bent u aan het goede adres. Loodgietersbedrijf Riool Ontstoppen Deurne kan elke verstopping verhelpen!

Het maakt onze loodgieters niet uit hoe erg de verstopping is, of waar de verstopping zit. Onze loodgieters beschikken over de kennis en ervaring om elke verstopping snel en vakkundig te verhelpen. Daarnaast kunnen wij helpen met een leidingbreuk, rioolverzakking, inspecties, of het aanleggen en/of vervangen van riolering.

Bent u op zoek naar een Loodgieter Deurne? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Deurne via 0493 201 620.

Loodgietersbedrijf Deurne

Het werkgebied van Loodgietersbedrijf Deurne is Deurne en omgeving. Het doet er verder niet toe waar u precies woont, wij werken niet met voorrijkosten.

Wilt u de hulp van één van onze vakmannen? Bel dan voor een afspraak naar 0493 201 620. Onze loodgieters komen u zo snel mogelijk helpen.

Tarieven loodgietersbedrijf Deurne

Loodgietersbedrijf Deurne werkt met vaste tarieven. Het starttarief dat wij hanteren is 98 euro. Dit bedrag is inclusief BTW en hierbij is het onderzoek en 30 minuten arbeid inbegrepen. U kunt hier het overzicht van onze tarieven bekijken.

Wij maken altijd op locatie een prijsopgave met de benodigde werkzaamheden en de kosten. De kosten zijn afhankelijk van de benodigde arbeidsuren, de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties, en het gebruik van gereedschap/machines.

De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen vervelende financiële verrassing.

Heeft u een Loodgieter in Deurne nodig? De ervaren vakmannen van Riool Ontstoppen Deurne staan tot uw dienst! Neem gerust contact op via 0493 201 620.

Riool Ontstoppen Deurne

Heeft u last van een verstopping? En stinkt het in huis naar een rioollucht? Dan heeft u waarschijnlijk een rioolverstopping. Dit is meestal niet zelf op te lossen. Dergelijke verstoppingen kunt u het best specialistisch laten reinigen met hoge druk.

Na het doorspuiten van de leidingen zijn de binnenwanden weer schoon waardoor de kans op een blokkade minimaal is en u geen last meer heeft van een stinkende rioollucht. Bovendien gaan de leidingen ook nog eens langer mee. Dit kan u dure reparatie- of vervangingskosten besparen.

Indien de rioolverstopping op uw grond ligt, kunnen onze loodgieters het direct voor u verhelpen. Het is namelijk ook mogelijk dat de oorzaak van de problemen bij de gemeente Deurne of bij de buren ligt. In dat geval moet er eerst contact opgenomen worden met de gemeente of de buren voordat het probleem verholpen kan worden.

Wilt u Riool Ontstoppen Deurne inschakelen voor een rioolprobleem? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 0493 201 620.

WC Ontstoppen Deurne

Niemand zit te wachten op een toilet dat overstroomt omdat het water niet goed afgevoerd wordt. Op zo’n moment wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Riool Ontstoppen Deurne helpt u graag met uw wc ontstoppen zodat u weer normaal naar de wc kunt. Indien nodig kunnen wij met spoed langskomen.

Heeft u de hulp van Riool Ontstoppen Deurne nodig voor een verstopte wc? Bel dan gerust voor een afspraak naar 0493 201 620.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Deurne helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Deurne? Riool Ontstoppen Deurne staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Deurne.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Deurne? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Deurne!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Deurne

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Deurne?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Deurne via 0493 201 620. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0493 201 620

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Deurne?

De prijzen van Riool Ontstoppen Deurne zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Deurne komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Deurne?

Ontstoppingsdienst Deurne ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Deurne verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Deurne helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Deurne bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Deurne inschakelen? Neem gerust contact op via 0493 201 620.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Deurne en omstreken. Waar u ook woont in Deurne, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Blerick, Deurne-stad, Tegelen of Geloo-Belfeld. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0493 201 620 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Deurne zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Deurne op 0493 201 620.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Deurne? Neem gerust contact op via 0493 201 620.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Deurne op 0493 201 620.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Deurne was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

SV Deurne

Riool Ontstoppen Deurne is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool St Willibrordus

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Deurne.

Esther

De Zorgboog - de Nieuwenhof

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Deurne is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant De Eeterij

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button